Site Overlay

Tegels ruilen voor planten tuincentrum Ockenburgh

Laatste update: 10 april 2024

Foto: Tuincentrum Ockenburgh

Stenen eruit, groen erin! Dat is wat we doen bij Operatie Steenbreek. Op zaterdag 13 april nodigen we je uit bij Tuincentrum Ockenburgh vanaf 09:30 tot 14:00 uur om je tuintegels in te leveren en te ruilen voor gratis biologische planten. Laten we samen de stad vergroenen en verfraaien! Deponeer simpelweg je tegels in de speciale container en neem gratis planten mee naar huis.

Ontdek meer activiteiten
Op deze zaterdag bij Ockenburgh is er nog veel meer te beleven. Een tuinspecialist van EcoStyle staat klaar om je alles te vertellen over duurzame bemesting en bodemverzorging. Telersvereniging Addenda deelt informatie over milieuvriendelijke teelt en de toegevoegde waarde van hun producten voor biodiversiteit. Flip the City maakt zelfs kroostegels van eendenkroos, waarmee iedereen op een duurzame manier de stad kan vergroenen. Kom gezellig langs en doe mee!

Hoe doe je mee?
Kom gewoon tussen 09:30 en 14:00 uur langs bij tuincentrum Ockenburgh aan de Loosduinse Hoofdstraat 875. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor ons om te weten hoeveel planten we moeten voorzien.

Bron: duurzaamdenhaag.nl