Site Overlay

Ook van 5 tot 8 april is Wippolderlaan afgesloten

Laatste update: 5 april 2024

Van vrijdagavond 5 april om 22.00 uur tot maandagochtend 8 april om 04.00 uur zal de N211 Wippolderlaan, tussen de A4 en de Erasmusweg, in beide richtingen gesloten zijn. We adviseren om tijdens deze periode indien mogelijk alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken, zoals de fiets of het openbaar vervoer. Als je toch met de auto moet reizen, verwacht dan langere reistijden en raadpleeg voor vertrek de verkeerssituatie via een routeplanner of navigatie-app.

De afsluiting is noodzakelijk vanwege werkzaamheden aan de reconstructie van de N211 Wippolderlaan. Tijdens dit weekend zullen onder andere het bouw- en werkterrein worden ingericht, in- en uitvoegstroken voor bouwverkeer worden aangepast, rijbanen worden gewijzigd, verlichting wordt aangepast en asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd. Nood- en hulpdiensten hebben toegang tot de N211 Wippolderlaan gedurende dit weekend. Bus 37 zal zijn normale route volgen (langs de werkzaamheden).

Voor komend weekend raden we aan om zoveel mogelijk alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken, zoals de fiets of het openbaar vervoer. Als je toch met de auto moet reizen, houd dan rekening met langere reistijden en controleer vooraf de verkeerssituatie met behulp van een routeplanner of navigatie-app.