Site Overlay

Arcadisch Madestein steunt petitie BBQ verbod in Park Madestein

Laatste update: 2 september 2023

Wij delen de mening van vele ondertekenaars van de petitie voor een verbod op BBQ activiteiten in Park Madestein. Daarom hebben we de petitie ondertekend en hopen dat velen ons zullen volgen.

Het is een doorn in het oog van natuur en dierenliefhebbers dat asocialen het mooie park misbruiken door er hun BBQ restanten en andere rotzooi achter te laten en grote stank en lawaaioverlast veroorzaken. Honden, vogels en andere dieren worden gestoord en vergiftigd in een park dat juist voor hen veilig zou moeten zijn. Ook de mensen kunnen er in zomer veelal niet lopen vanwege de herrie en stankoverlast.

Ondanks dat er prullenbakken staan wordt de troep over het algemeen achter gelaten door het luie volk dat kennelijk lak aan alles heeft.  Overigens is het vreemd dat BBQ’en überhaupt is toegestaan in dit park.  Daarom vinden wij deze petitie een zeer welkom en noodakelijk initiatief en danken de initiator!

Jammer dat het zover moest komen in onze mooie buurt.

Lees ook:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4723057/je-moet-blind-zijn-om-prullenbakken-niet-te-zien-wethouder-baalt-van-bbq-rommel-in-park